Arbejdernes landsbank  Åbyhøj åbningstider

Mål for Arbejdernes Landsbank

Vækst i forretningsomfang Vi har en målsætning om at være blandt de 7 største pengeinstitutter i Danmark målt på arbejdende kapital. Vores vækst skal realiseres organisk og ved at være åben over for strategiske opkøb, så banken fremstår med finansiel tryghed og styrke. Skabe værdi for kunderne Arbejdernes Landsbank ønsker at skabe værdi for vores kunder gennem et langsigtet samarbejde, der har afsæt i kundens behov og bankens værdigrundlag. Vores målsætning er, at kundetilfredshedsniveauet i banken også fortsat ligger i toppen af sektoren.

 Klik Her For At Besøge Arbejdernes Landsbank

 

Få gode råd til at skifte bank, via det offentliges side Forbrug.dk - Klik her 

Tjen penge på at skifte til arbejdernes landsbank

Er du på udkig efter en ny bank? Så se her! Vi har samlet en række gode råd som du bør have in mente, hvis du ønsker at skifte bank.

Som udgangspunkt er de fleste banker interesseret i nye kunder, og langt de fleste banker har mulighed for at justere deres priser i forhold til kunden. Det er derfor vigtigt at du forsøger at forhandle med en eventuel ny bank, for at opnå så gode forhold som muligt.

Arbejdernes, Landsbank,Åbyhøj, Åbningstider, åbningstid

Husk f.eks. at stille følgende spørgsmål:

  • Er der gebyr for at have dankort?
  • Hvad er udlåns og indlåns rentesatser?
  • Er der mulighed for billigt billån?
  • Er det gratis at have homebank?

Ny bank - spar 24.000 kroner

En ny bank kan give penge på lommen

24.000 kroner. Så meget kan en gennemsnitsfamilie spare om året på at skifte fra den dyreste til den billigste bank. Det fremgår af Konkurrence og Forbrugerstyrelsens analyse ”Konkurrencen på bankmarkedet for privatkunder”.

Arbejdernes, Landsbank, Åbyhøj, Åbningstider, åbningstid