jyske bank Risskov Åbningstider

 Lån penge til din bolig via Jyske Bank
Hvordan vil du finansiere din bolig? Når du skal finansiere din bolig, kan det gøres på flere måder. Valget af boliglån afhænger af dine egne ønsker og din økonomi. Der er både fordele og ulemper ved de mulige valg - du kan læse om dem i låneguiden som Jyske Bank har lavet. Når du skal låne til din bolig, finansierer du typisk op til 80% af boligens værdi med et prioritetslån i banken eller med et realkreditlån, mens de sidste 20% bliver finansieret med et banklån. Det bedste lån for dig afhænger af din økonomi og din risikoprofil. Jyske Bank hjælper dig gerne på vej.

 Klik Her For At Se Åbningstider hos Jyske Bank

 

Få gode råd til at skifte bank, via det offentliges side Forbrug.dk - Klik her 

Tjen penge på at skifte til jyske bank

Er du på udkig efter en ny bank? Så se her! Vi har samlet en række gode råd som du bør have in mente, hvis du ønsker at skifte bank.

Som udgangspunkt er de fleste banker interesseret i nye kunder, og langt de fleste banker har mulighed for at justere deres priser i forhold til kunden. Det er derfor vigtigt at du forsøger at forhandle med en eventuel ny bank, for at opnå så gode forhold som muligt.

Jyske, Bank, Risskov, Åbningstider, åbningstid

Husk f.eks. at stille følgende spørgsmål:

  • Er der gebyr for at have dankort?
  • Hvad er udlåns og indlåns rentesatser?
  • Er der mulighed for billigt billån?
  • Er det gratis at have homebank?

Ny bank - spar 24.000 kroner

En ny bank kan give penge på lommen

24.000 kroner. Så meget kan en gennemsnitsfamilie spare om året på at skifte fra den dyreste til den billigste bank. Det fremgår af Konkurrence og Forbrugerstyrelsens analyse ”Konkurrencen på bankmarkedet for privatkunder”.

Jyske, Bank, Risskov, Åbningstider, åbningstid