lån og spar bank Kolding Åbningstider

 Lån & Spar Bank tilbud, se hvad Lån & Spar Bank kan tilbyde Lån & Spar sætter høje standarder for din personlige bank Vision: Banken vil være kundernes personlige bank ved at indgå tætte og relevante partnerskaber. Banken vil arbejde sammen som et team, så banken hurtigt og effektivt står til rådighed med den rådgivning, Lån & Spar bankens kunder skal bruge for at udnytte deres privatøkonomi bedst muligt. Det skal være nemt at være kunde i Lån & Spar Bank, og derfor vil banken udvikle innovative og tidssvarende produkter og koncepter. Lån & Spar sætter høje standarder for din personlige bank. Banken er et attraktivt valg ud fra den personlige oplevelse Mission: Vi lægger vægt på den personlige oplevelse, når vi skal informere, rådgive og hjælpe vores kunder med at beslutte. Vi giver os tid til at komme hele vejen rundt og er et team, hvor alle tager ansvar for at tilbyde kunderne den bedste løsning.  

 Klik Her For At Se Åbningstider hos Lån og Spar Bank

 

Få gode råd til at skifte bank, via det offentliges side Forbrug.dk - Klik her 

Tjen penge på at skifte til lån og spar bank

Er du på udkig efter en ny bank? Så se her! Vi har samlet en række gode råd som du bør have in mente, hvis du ønsker at skifte bank.

Som udgangspunkt er de fleste banker interesseret i nye kunder, og langt de fleste banker har mulighed for at justere deres priser i forhold til kunden. Det er derfor vigtigt at du forsøger at forhandle med en eventuel ny bank, for at opnå så gode forhold som muligt.

Lån, og, Spar, Bank, Kolding

Husk f.eks. at stille følgende spørgsmål:

  • Er der gebyr for at have dankort?
  • Hvad er udlåns og indlåns rentesatser?
  • Er der mulighed for billigt billån?
  • Er det gratis at have homebank?

Ny bank - spar 24.000 kroner

En ny bank kan give penge på lommen

24.000 kroner. Så meget kan en gennemsnitsfamilie spare om året på at skifte fra den dyreste til den billigste bank. Det fremgår af Konkurrence og Forbrugerstyrelsens analyse ”Konkurrencen på bankmarkedet for privatkunder”.

Lån, og, Spar, Bank, Kolding