Ringkjøbing landbobank ringkøbing Åbningstider

 
 Ringkjøbing Landbobank er en solid bank, som man trygt kan betro sine bankforretninger! Vi har leveret solid rådgivning siden 1886, og det vil fortsat være vores fundament. John FiskerVi vil gerne opfattes som en nærværende bank, der sætter sig ind i kundernes situation og er i stand til at give et hurtigt svar, når der er behov for det. Og vi vil gerne opfattes som en fleksibel bank, der ikke er stor, men som alligevel kan tilbyde et fuldt sortiment til både privat- og erhvervskunder. Det betyder kort fortalt, at dine pengesager er i trygge hænder hos os

 Klik Her For At Se Åbningstider hos Ringkjøbing Landbobank

 

Få gode råd til at skifte bank, via det offentliges side Forbrug.dk - Klik her 

Tjen penge på at skifte til ringkjøbing landbobank

Er du på udkig efter en ny bank? Så se her! Vi har samlet en række gode råd som du bør have in mente, hvis du ønsker at skifte bank.

Som udgangspunkt er de fleste banker interesseret i nye kunder, og langt de fleste banker har mulighed for at justere deres priser i forhold til kunden. Det er derfor vigtigt at du forsøger at forhandle med en eventuel ny bank, for at opnå så gode forhold som muligt.

Ringkjøbing, Ringkøbing, Landbobank, Åbningstider, åbningstid

Husk f.eks. at stille følgende spørgsmål:

  • Er der gebyr for at have dankort?
  • Hvad er udlåns og indlåns rentesatser?
  • Er der mulighed for billigt billån?
  • Er det gratis at have homebank?

Ny bank - spar 24.000 kroner

En ny bank kan give penge på lommen

24.000 kroner. Så meget kan en gennemsnitsfamilie spare om året på at skifte fra den dyreste til den billigste bank. Det fremgår af Konkurrence og Forbrugerstyrelsens analyse ”Konkurrencen på bankmarkedet for privatkunder”.

Ringkjøbing, Ringkøbing, Landbobank, Åbningstider, åbningstid