sparekassen sjælland Asnæs Åbningstider

Sparekassen Sjælland ønsker at være en seriøs og fagligt velfunderet samarbejdspartner. Den gode rådgivning skal være i fokus, og alle kunder skal have fastlagt en individuel investeringsprofil. Sparekassen Sjælland tror på, at en aktivt forvaltet investering er den bedste strategi. Desuden opfatter vi aktiv allokering og fordelingen af obligationer og aktier som vores vigtigste opgave. Det er her, Sparekassen Sjælland skal gøre en forskel for vores kunder. En selvstændig stillingtagen til de finansielle markeder er essentielt, og Sparekassen Sjælland vurderer løbende sammensætningen af vores investeringsporteføljer med henblik på at optimere vores kunders afkast. Kontakt Sparekassen Sjælland for at høre mere om, hvad vi tilbyder på investeringsområdet.

 Klik Her For At Se Åbningstider Hos Sparekassen Sjælland

 

Få gode råd til at skifte bank, via det offentliges side Forbrug.dk - Klik her 

Tjen penge på at skifte til sparekassen Sjælland

Er du på udkig efter en ny bank? Så se her! Vi har samlet en række gode råd som du bør have in mente, hvis du ønsker at skifte bank.

Som udgangspunkt er de fleste banker interesseret i nye kunder, og langt de fleste banker har mulighed for at justere deres priser i forhold til kunden. Det er derfor vigtigt at du forsøger at forhandle med en eventuel ny bank, for at opnå så gode forhold som muligt.

Sparekassen, Sjælland, Asnæs, Åbningstider, åbningstid

Husk f.eks. at stille følgende spørgsmål:

  • Er der gebyr for at have dankort?
  • Hvad er udlåns og indlåns rentesatser?
  • Er der mulighed for billigt billån?
  • Er det gratis at have homebank?

Ny bank - spar 24.000 kroner

En ny bank kan give penge på lommen

24.000 kroner. Så meget kan en gennemsnitsfamilie spare om året på at skifte fra den dyreste til den billigste bank. Det fremgår af Konkurrence og Forbrugerstyrelsens analyse ”Konkurrencen på bankmarkedet for privatkunder”.

Sparekassen, Sjælland, Asnæs, Åbningstider, åbningstid